Вести

Одржана 23. Редовна Седница Скупштине Општине Кнић

Oдборници книћанског Парламента данас су усвојили ребаланс буџета и измену програма одржавања и развоја општинских и некатегорисаних путева, јавне расвете и других комуналних и јавних објеката у 2023. години у општини Кнић.

Руководство ОО СНС Кнић

Руководство ОО СНС Кнић на челу са повереником Срећком Илићем и члановима ОО СНС Кнић данас су на штандовима у Книћу,Гружи,Топоници и Барама организовали поделу ружа дамама поводом пропаганде Међународног дана, породични материјал и дела 8

Председник Општине Кнић, Срећко Илић честитао дамама Дан жена

Председник Општине Кнић, Срећко Илић, чланови Општинског већа и одборници поводом 8. марта, Међународног дана жена обишли су јавна предузећа и установе и школе на територији општине Кнић. Свим дамама, уз честитке за празник и најлепше жеље поклонили су цвеће.

Поштовани председниче

Поштовани председниче,
упућујемо Вам срдачне честитке поводом Вашег рођендана. Желимо Вам добро здравље, личну и породичну срећу. Нека Вас окружују блиски људи, пријатељи, сарадници који ће бити подршка у Вашој храброј, непоколебљивој борби за очување јединства и слоге нашег народа.

Штанд СНС у Гружи

Чланови Српске напредне странке Општинског одбора Кнић данас су разговарали са мештанима Груже и том приликом делили пропагандни материјал као и СНС Информаторе.

Одржана 21. Седница Скупштине Општине Кнић

На почетку данашњег заседања одборницима се обратио Срећко Илић, председник Општине Кнић и информисао их о активностима у овој и плановима за наредну годину. У наставку седнице усвојени су буџет, програм одржавања путева и кадровски план Општине Кнић за 2023. годину.

Млади-стратешко опредељење Општине Кнић

Национална асоцијација канцеларија за младе у сарадњи са Општином Кнић организовала је састанак у оквиру пројекта "Дијалогом до стратешке бриге о младима на локалу", који финансира , финансира Београдска отворена школа у склопу пројекта „Дијалог промена-Подршка реформама кроз сарадњу организација цивилног друштва и

Pages