Саопштења

Радни састанак Савета за информисање општински одбор СНС Кнић

На јуче одржаној седници Општинског одбора СНС у Книћу,поред повереника Срећка Илића и чланова општинског одбора,присуствовали су и Бојан Бајагић координатор Шумадијског округа као и Марија Прековић.

САОПШТЕЊЕ ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ КНИЋ

Општински одбор Српске напредне странке Кнић на челу са повереником Општинског одбора Срећком Илићем, најоштрије осуђује претње и позив на убиство председника Александра Вучића упућене од стране председника Новог ДСС-а држављанина Француске, Милоша Јовановића и члана Главног одбора ове странке Александра Половине.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ У КНИЋУ

На Дан државности, празник поносне Србије, сведоци смо тероризма лажних патриота,припадника бившег режима, испред зграде Председништва, који су се окупили са намером покушаја атентата на председника Србије Александра Вучића.

САОПШТЕЊЕ ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ КНИЋ

Општински одбор Српске напредне странке у Книћу, као и увек, спреман је да подржи одлуке председника Александра Вучића. Пружамо снажну и недвосмислену подршку председнику Вучићу у наставку његовог политичког и друштвеног деловања.

САОПШТЕЊЕ ОО СНС КНИЋ

OO СНС Кнић даје апсолутну подршку председнику Србије и Српске напредне странке Александру Вучићу, да и даље остане на бранику отаџбине и на челу Српске напредне странке јер нико боље од њега не може да води Србију у овим,за Србију најтежим временима у новијој историји.

Председник Србије, Александар Вучић сутра у посети општини Кнић

Председник Србије, Александар Вучић сутра ће посетити општину Кнић. У 14.25 часова обићи ће Основну школу „Вук Караџић“ у Книћу и разговарати са грађанима општине Кнић. Након тога планиран је обилазак дестилерије и етно-домаћинства Алексић у Губеревцу.

Pages