САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Општински одбор Српске напредне странке у Книћу,на челу са повереником Срећком Илићем најоштрије осуђује данашње крајње недолично понашање представника опозиције на конститутивној седници Народне скупштине Републике Србије. Драган Ђилас, лидер коалиције „Србија против насиља“ на најстрашнији начин је вређао народне посланике са листе "Александар Вучић - Србија не сме да стане", а сам почетак конститутивне седнице обележило је дување у пиштаљке и дрека док су Ђиласови пулени звиждуцима ометали председавајућег посланика, Стојана Раденовића. Посланици опозиције су дивљање са улица престонице пренели и у републички парламент и тиме показали да не поштују институцију у којој се налазе као ни изборну вољу грађана, већ им је очигледна намера дестабилизација државе Србије. Иако себе називају такозваним борцима против насиља, заправо својим понашањем нам само показују да су сами највећи насилници. Овакво понашање се не сме толерисати и Општински одбор Кнић ће се увек залагати за поштовање институција у нашој земљи. Извор: Фејсбук страница Српска напредна странка ОО Кнић