Саопштење за јавност Општинског одбора Српске напредне странке Кнић

Насиље над члановима породице председника Александра Вучића, у виду сталних претњи, праћења и ширења различитих неистина о њима, одвија се непрестано. Сведоци смо њиховог готово свакодневног линча у појединим медијима. На удару су родитељи председника, његов брат, супруга, деца, а најчешће син Данило. Фотографија сина председника, на којој се креће без обезбеђења, у једним од опозиционих новина је још један у низу веома ружних, непријатних и нељудских покушаја опозиције да нацртају мету на челу сваком члану породице, а истовремено да председника Вучића нападну и ометају у обављању озбиљних и комплексних државничких послова, у моментима када је наша држава у најтежој ситуацији по питању КиМ. Неовлашћено снимање и фотографисање било кога је Законом кажњиво, а они су отишли корак даље и фотографије Председниковог сина пустили у медије преко својих медијских магова. Као друштво, дужни смо да препознамо и осудимо ову појаву и не дозволимо да постане нормалност. ​Нико нема права да узнемирава нечију породицу, да је прати, прети или на било који начин угрожава. Морамо се борити против таквих и наћи начина да зауставимо насиље. Одлучно ћемо стати у одбрану и гласно рећи да не дозвољавамо да нас понижавате, пратите, фотографишете и малтретирате у свакодневном животу. Овим путем, такође пружамо безрезервну подршку председнику Александру Вучићу да настави да се бори за бољу и успешнију Србију. ОО СНС КНИЋ