Вести

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Општински одбор Српске напредне странке Кнић на челу са повереником Срећком Илићем, најоштрије осуђује још један у низу бескруполозних напада опозиције на породицу председника Републике Србије Александра Вучића. Овога пута на мети тзв "независних" медија нашао се рођени брат председника, Андреј Вучић. Пропала опозиција Србије предвођена Ђиласом по ко зна који пут,немоћна,без идеје и без икаквог плана и програма који би да понуде грађанима,усуђује се да нападане породицу председника. Након срамних оптужби да је Александру Вучићу отац Албанац "жути медији" добијају наредбу од Ђиласа да још монструозније ударе на Андреја Вучића, са оптужбама да је вођа мафије, да у лов иде хеликоптером... Пуна подршка породици Вучић и председнику Србије. Упркос свим монструозном нападима и лажима које опозиција свакодневно износи Србија неће стати,већ ће наставити да се развија још брже и боље. Извор:фејсбук страница Српска напредна странка ОО Кнић